Cand timpul merge inapoi….


Ma uit la ceas. E ora 17:…si ceva. Secundarul merge inapoi. Imi spun ca nu-i nimic, e doar o impresie, clipesc de cateva ori si ma uit din nou: ah! merge inainte, uite! A fost doar o iluzie!
Mai tarziu, trebuie sa plec. Ma uit la ceas. Din nou. E 21: si un pic. Secundarul merge inapoi. Din nou. Nu ma pot freca la ochi ca imi distrug machiajul. Aprind lumina. Ma uit iarasi. Secundarul merge inapoi. Imi mut privirea in alta parte si privesc din nou ceasul. Da, a fost doar o iluzie, merge inainte.
Plec. Pe drum vad alte dispozitive care imi arata ora. Unul are secundar electronic. Merge inapoi. Ceva nu e in regula. Ori cu mine, ori cu ele, cu aparatele de masurat si impartit timpul. Ma mai uit odata. Merge bine dedata asta. Ajung la destinatie. Aici nu prea sunt ceasuri. Respir usurata si plec din nou inapoi catre casa. Acasa ma asez la computer, aprind lumina. Ma uit la ceas cu coada ochiului si merge bine. Ma linistesc. Prind o fractiune de secunda cu coada ochiului secundarul care o ia inapoi. Din nou. Privesc direct catre cadran si mai prind o secunda mersul inapoi apoi totul ok. Ma mai uit odata. O secunda prelungita apoi mrge inainte. Raman cu ochii pe cadran pret de cateva minute. Nu are nimic, merge inainte, normal ca oricare dintre ceasurile obisuite.
Oare normal e sa mearga inainte? Sau normal era sa mearga inapoi si doar noi il vedem ca merge inainte din cauza ca asa am invatat ca este normal sa fie?!
Seara frumoasa si ceasuri fara secundare!!!!

Reclame

About BroscutaNorocoasa

Tanara, entuziasta, talentata, curajoasa si indragostita.
Acest articol a fost publicat în Dezvoltare personala. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s